ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούτερ: «Αφιερωμένη στον Αναστασίου η σημερινή νίκη»

Αφιερωμένη στον Γιάννη Αναστασίου ήταν η σημερινή νίκη του «τριφυλλιού», όπως δήλωσε ο Στιβ Ρούτερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του ματς στο Περιστέρι.

Ρούτερ: «Αφιερωμένη στον Αναστασίου η σημερινή νίκη»

Ο Στιβ Ρούτερ ήταν χαρούμενος για τη νίκη και ευχαριστημένος για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, στη συνέντευξη Τύπου, ενώ σε ότι αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ήταν σημαντική βραδιά για μας μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες και για τους παίκτες και για το επιτελείο μετά την αποχώρηση του Γιάννη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να παραμείνουμε επαγγελματίες. Είναι σημαντική νίκη γιατί είχαμε να νικήσουμε 2,5 χρόνια.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Γιάννη Αναστασίου για τη σπουδαία δουλειά που έκανε. Η έλευση ενός νέου προπονητή φέρνει νέους συνεργάτες και ίσως είναι η τελευταία παρουσία μου στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω με τη διοίκηση λόγω της προετοιμασίας του αγώνα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν κάποιος έρχεται από την Αγγλία στην Ελλάδα βλέπει διαφορές. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν προβλήματα στη δομή του ποδοσφαίρου εδώ. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να επιτελεστούν και να βελτιωθεί το προϊόν, ώστε περισσότερος κόσμος να βλέπει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Περισσότερος κόσμος, περισσότερα παιδιά».

Για το τι συμβουλές θα έδινε από τον νεαρότερο τον Αγγελόπουλο μέχρι τον μεγαλύτερο που είναι ο Πράνιτς: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος πάει και έρχεται. Ο Αγγελόπουλος θα ζήσει πολλούς προπονητές. Άλλοι θα του αρέσουν και άλλοι όχι. Όσον αφορά τον Πράνιτς έχει αυτές τις εμπειρίες. Το θέμα πόσο αυτές οι εμπειρίες μπορούν να τον βοηθήσουν».

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο και αν θα συνεχίσει μαζί με τον Αναστασίου: «Υπήρξα προπονητές σε δύο συλλόγους. Μία στην Αγγλία και μία στο Τρινιντάν. Θα έλεγα ότι είμαι άχρηστος σε αυτό το ρόλο. Θα αναγκάζομαι να εμπλέκομαι με τη διοίκηση ή με μάνατζερ. Είμαι χαρούμενος στο ρόλο που είμαι τώρα. Υπάρχουν 20 άνθρωποι αυτή τη στιγμή που μπορούν να διαχειριστούν αυτό το πράγμα.

Το κακό είναι ότι όλοι νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω τον Γιάννη Αναστασίου, καθώς είμαι πολλά χρόνια μακριά από το σπίτι μου και θέλω να δω τον γιο μου να παίζει μπάλα και την κόρη μου να κάνει χορό».

Για το αν ο Γιάννης Αναστασίου έχει τις δυνατότητες να συνεχίσει την καριέρα του με βάση τα χαρακτηριστικά που περιέγραψε και αν γνωρίζει ποιος θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Έχει όλες τις ικανότητες να είναι προπονητής (σ.σ. ο Αναστασίου). Πιστεύω είναι θέμα χρόνου να τον δείτε στο εξωτερικό σε κάποια ομάδα στο Βέλγιο ή οπουδήποτε. Το αξίζει και έχει τις ικανότητες. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής».

Για τις συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Οι καταστάσεις είναι μοναδικές σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους. Μιλάω για την επιρροή που έχουν σε έναν σύλλογο. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει πίεση σε όλο τον κόσμο, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Αν θες να είσαι σε μεγάλους συλλόγους, πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι αυτή την πίεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...