ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Καλύτερος αλλά δε νίκησε…

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίστοιχη του Ατρόμητου (1-1), παρότι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Καλύτερος αλλά δε νίκησε…

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού έμειναν στο 1-1 με εκείνους του Ατρόμητου, αδυνατώντας να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού αναδείχτηκαν ισόπαλοι με εκείνους του Ατρόμητου στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K17, με 1-1, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρώτου γύρου στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι στο ματς και είναι χαρακτηριστικό πως, στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης είχαν δοκάρι με τον Λώλο, ενώ παράλληλα δημιούργησαν άλλες δυο τρεις καλές ευκαιρίες με τους Καλομοίρη και Λώλο, αλλά δεν τις αξιοποίησαν…

Μάλιστα, στην επανάληψη και κόντρα στην ροή του αγώνα, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, στο 50ο λεπτό, όταν εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού σε μια «στημένη» φάση και έκαναν το 0-1.

Το «τριφύλλι» ωστόσο συνέχισε να πιέζει τον Ατρόμητο, μετά και τις απαραίτητες αλλαγές που έγιναν από τον Κώστα Φρατζέσκο, με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση χάρη σε ατομική ενέργεια και γκολ του Καλομοίρη στο 74’!

ΣΚΟΡΕΡ: 74’ Καλομοίρης / 50’

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Μανιδάκης Ν., Ζερβόπουλος, Βενέτης, Γκουντούνας (46’ Νικολογιάννης), Βαρέσης, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Καλομοίρης, Λώλος (68’ Ζώτος), Δημήτρουλας (68’ Χριστοδούλου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE