ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τσίμα: «Νίκη και με ΑΕΚ!»

Το «4 στα 4» σε ισάριθμα παιχνίδια έκαναν εχθές (7/11) το απόγευμα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά κόντρα στον Πανναξιακό με την αρχηγό της ομάδας, Ζένια Τσίμα να δίνει σύνθημα-νίκης μέσω του panathinaikos24.gr και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ Γυναικών.

Τσίμα: «Νίκη και με ΑΕΚ!»

Τα… ασταμάτητα κορίτσια του Παναθηναϊκού εχθές (7/11) το απόγευμα πέτυχαν ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανναξιακό  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αρχηγός των «πρασίνων», Ζένια Τσίμα μίλησε στο panathinaikos24.gr, αρχικά για την νίκη επί της ομάδας της Νάξου:

«Και η σημερινή νίκη επί του Πανναξιακού, αλλά και η προηγούμενη ήταν πάρα πολύ σημαντική. Πιστεύω πως καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού παίξαμε καλά, ωστόσο θεωρώ ότι “κολλήσαμε” σε κάποια σημεία, μας πίεζε και η ομάδα της Νάξου αρκετά. Κρατάμε την νίκη. Πιστεύω ότι σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά. Πλέον το μυαλό μου είναι στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ », ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πίεση που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός από την αντίπαλο: «Σε όλη τη διάρκεια του ματς πίστευα, ότι παρά την πίεση της αντιπάλου, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένες και ήμουν σίγουρη ότι θα πηγαίναμε καλά, όπως και έγινε. Όσο και να φεύγανε μπροστά, εμείς θα είχαμε τον έλεγχο και το γυρνάγαμε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δίνοντας το σύνθημα… νίκης:

«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, με οποιοδήποτε αντίπαλο και αν παίζουμε. Θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα, από ότι παίξαμε σήμερα (σ.σ.εχθές). Στόχος μας είναι να παίζουμε ένα καλό βόλεϊ, χωρίς λάθη, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
12207895_1044280235592004_1833515584_n

Τέλος, έκανε και ειδική αναφορά -όπως ήταν φυσικό- και στη δυναμική παρουσία του κόσμου της ομάδας στο Κλειστό της Κυψέλης:

«Ο κόσμος μας είναι υπέροχος. Είναι  κάθε φορά κοντά μας. Όπως έχω ξαναπεί, μου αρέσει πολύ όταν παίζουμε, να μας εμψυχώνουμε και εμείς από την πλευρά μας με ένα καλό αποτέλεσμα να τους κάνουμε χαρούμενους. Σημαντικό όπλο για εμάς ο κόσμος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.