ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Συνεχίζουν το αήττητο οι Παίδες

Το αήττητο σερί μετά από 4 αγωνιστικές συνέχισαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού, μετά την ισοπαλία με 2-2, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου, στο «Γ. Καλαφάτης».

Συνεχίζουν το αήττητο οι Παίδες

Οι «μικροί» του Παναθηναϊκού θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά παρά το γεγονός πως ανέτρεψαν το αρχικό 1-2, τελικά δέχτηκαν το γκολ που διαμόρφωσε το 2-2.

Ο Ατρόμητος «πάγωσε» το Κορωπί μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς το γκολ του Καστόρη έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου.

Πρωτάθλημα υποδομών, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, Panathinaikos24

Μετά το αρχικό «σοκ», οι Παίδες ξύπνησαν και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Τζαβίδα να κάνει το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός είχε πλέον τον έλεγχο και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έμενε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα.

Πρωτάθλημα υποδομών, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, Panathinaikos24

Αυτό τελικά έγινε στο 62′, με τον Αλεξανδρόπουλο να σκοράρει για το 2-1, μετά από υπέροχη ατομική προσπάθεια.

Μία αδράνεια της άμυνας όμως, στο 70′ έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Βαγγέλη να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Πρωτάθλημα υποδομών, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, Panathinaikos24

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Τζαβίδας, 62’ Αλεξανδρόπουλος / 5’ Καστόρης, 70’ Βαγγέλης

Παναθηναϊκός: Χριστοδούλης, Βαγιανίδης, Μπάκος, Καραγιάννης, Κλάιφερτ, Μαυρουδής, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Αλεξόπουλος (53’ Ηλιάδης), Ζαγαρίτης (67’ Ντοματάς).

Ατρόμητος: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Μπουρντένης, Σάσσαλος, Βαγγέλης, Καστόρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE