Μέσα σε ένα… κατάμεστο «Παύλος Γιαννακόπουλος», τα «φίνα» κορίτσια πήραν μία εύκολη, αλλά ταυτόχρονα επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ με 78-40.

Αυτή που ξεχώρισε, ήταν η Αλμπάνεζ, με την Αμερικανίδα να βρίσκεται σε πολύ καλή ημέρα, πετυχαίνοντας μάλιστα 25 πόντους!

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Το… πήρε εύκολα

Από τα… μούτρα πήρε τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς έκανε το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης πάρα πολύ εύκολο.

Η Αλμπάνεζ, ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε, αφού έβαζε το ένα καλάθι πίσω από το άλλο, κάνοντας ήδη στο πρώτο πεντάλεπτο με τους πόντους της, τη διαφορά (17-5).

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα, έχοντας την υπεροχή, βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα και σε ένα πολύ γρήγορο πρώτο δεκάλεπτο… καθάρισαν την αντίπαλο με 21-5. 1342947

Με Αλμπάνεζ και Ντέλβα σε… κέφια!

Η έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου βρήκε τον ΠΑΟΚ με ένα επιμέρους σκορ 8-2, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να μειώσει τη διαφορά στους δέκα. Αυτό όμως δεν πτόησε την Αμερικανίδα σέντερ, η οποία είχε πολλά… κέφια, κατάφερε να πετύχει τους 15 από τους 31 πόντους του «τριφυλλιού»!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, πως και η Ντέλβα έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αφού είχε πετύχει ήδη δέκα πόντους! Έτσι, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με το τριφύλλι να έχει το προβάδισμα και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με… αέρα 12  πόντων (35-23).

Άνετα και το τρίτο

Στο ίδιο… μοτίβο κινήθηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκούς, με τις «πράσινες» να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και τον ΠΑΟΚ να… ψάχνει τρόπους αντίδρασης.

Επίσης, μία εκ των παικτριών που ξεχώρισε  ήταν και η Αναστασία Σλούκα, η οποία… μοίραζε τις πάσες και Αλμπάνεζ τις εκτελούσε! Με το… τρίτο δεκάλεπτο να γίνεται και αυτό μία… τυπική διαδικασία για τον Παναθηναϊκό, με τη διαφορά να φτάνει στους 22 πόντους (53-31). 1342967

Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία ιδιαίτερη δυσκολία από τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο με την ίδια… διάθεση! Αλμπάνεζ, Λύμουρα, Καλέντζου, Σλούκα και Ντέλβα να κάνουν το παιχνίδι τους, συνεχίζοντας να… διατηρούν, αλλά και να διευρύνουν ανενόχλητες την διαφορά!

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια, όπως είναι φυσικό, ήταν και οι οπαδοί της ομάδας, που δεν σταματούσαν λεπτό να τραγουδούν για τον Παναθηναϊκό, δημιουργώντας συναρπαστική ατμόσφαιρα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Έτσι, οι «πράσινες» πανηγύρισαν μία… άνετη νίκη με 78-40, βλέποντας την επόμενη αντίπαλο με τον Ιπποκράτη στην Κω.

Τα δεκάλεπτα: 21-5, 35-23, 53-31, 78-40

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 3, Δανούση 1, Αυτζή 6, Αλμπάνεζ 25, Λύμουρα 12, Σλούκα 2, Διέλα 2, Πατεράκη 2, Παντέλη 2, Κυριακοπούλου 6, Ντέλβα 17, Κόνιαλη.

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Κυρατζή 4, Ρέντμον 7, Σπανίδου 6, Καλαμπάκου 3, Σταυρίδου 2, Κατωπόδη 2, Ταρπάγκου 8, Κλέμονς 4, Διαμαντίδου 3, Κοντογεώργου 1,Τελίδου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου