Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του τριφυλλιού, τόνισε ότι ο κόσμος είναι η έξτρα δύναμη της ομάδας σε κάθε ματς, ενώ πρόσθεσε ότι οι «πράσινες» θέλουν βελτίωση σ΄ όλους τους τομείς για να έρθουν στο επίπεδο που εκείνος και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ επιθυμεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr:

Για την σημερινή επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Εμείς περιμέναμε να γίνει ένα ντέρμπι σήμερα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα αλλά έτυχε να είναι σε κακή μέρα. Εμείς ήμασταν έτοιμοι, πολύ καλοί στην άμυνα καθώς είχαμε διαβάσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Ξέραμε την θέλαμε στην άμυνα μας και αυτό ήταν το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη.»

Για την σημαντική παρουσία του κόσμου και το πώς βοήθησε την ομάδα: «Ο κόσμος τώρα πια είναι κομμάτι της ομάδας. Είναι πάντα μαζί μας, είμαστε όλοι μαζί και ουσιαστικά είναι η έξτρα δύναμη της ομάδας».

Για το που χρειάζεται η ομάδα βελτίωση: «Η ομάδα έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης σ’ όλα τα κομμάτια του παρκέ και στην άμυνα και στην επίθεση. Περιμένουμε στη συνέχεια να παίξουμε ακόμα καλύτερα.  Πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια σ’ όλα τα παιχνίδια και να φτιάξουμε την συνεργασία μας σ΄όλα τα κομμάτια του παρκέ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου