ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Πλατινί και ο απατεώνας Έλληνας φίλος του»

Με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τις σχέσεις του Ολυμπιακού με την UEFA ασχολείται εκτενές ρεπορτάζ της δανέζικης Ekstrabladet, η οποία αναρωτιέται μεταξύ άλλων για το πως είναι δυνατόν να αγωνίζονται φέτος στο Champions League οι «ερυθρόλευκοι»!

«Ο Πλατινί και ο απατεώνας Έλληνας φίλος του»

Με τον τίτλο «Ο Πλατινί και ο απατεώνας Έλληνας φίλος του» ξεκινά το κείμενο της δανέζικης ιστοσελίδας Ekstrabladet, ένα εκτενές ρεπορτάζ για την εγκληματική οργάνωση, τις σχέσεις του Ολυμπιακού με την UEFA όπως και σε προσωπικό επίπεδο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μισέλ Πλατινί.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα κάνει λόγο στις κατηγορίες εις βάρος του ισχυρού άνδρα των Πειραιτών, ενώ συνδέει και την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με το θέμα της Φενέρμπαχτσε και τον αποκλεισμό της τελευταίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για αντίστοιχη υπόθεση. Κάτι που φυσικά δεν συνέβη στην περίπτωση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...