ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αλμπάνεζ: «Εχουμε αρχίσει να δένουμε»

Η Κέινι Αλμπάνεζ, MVP της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (σημείωσε 25 πόντους), μίλησε στο Panathinaikos24.gr τονίζοντας ότι οι «πράσινες» θα γίνονται καλύτερες παιχνίδι με παιχνίδι.

Αλμπάνεζ: «Εχουμε αρχίσει να δένουμε»

Η Κέινι Αλμπάνεζ αναφέρθηκε τόσο στην χθεσινή αναμέτρηση όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της ομάδας, αφού και σε άμυνα και σε επίθεση τα πήγαμε μία χαρά. Το θετικό είναι πως έχουμε αρχίσει να “δένουμε” σαν ομάδα και αυτό αρχίζει και βγαίνει στο παρκέ. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, κοιτώντας τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».

Για τη δική της εμφάνιση και τους 25 πόντους που πέτυχε, αφού στην αρχή αιφνιδιάστηκε καθώς δεν το γνώριζε, είπε:

 «Σίγουρα αυτό δεν ήταν μόνο δικό μου αποτέλεσμα, έγινε με την βοήθεια των συμπαικτριών μου, οι οποίες καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα πίεζαν. Έτσι εγώ είχα την ευκαιρία να παίρνω αρκετά ελεύθερα σουτ και αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Είναι πολύ εύκολο για μια παίκτρια να πραγματοποιήσει μια τέτοια εμφάνιση όταν έχει γύρω τις τόσο καλές συμπαίκτριες, όπως η Τούλα (Καλέντζου), Λόλι (Λυμούρα) και την Νταϊάνα (Ντέλβα)».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον Ιπποκράτη και το τι μπορεί και πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: «Θεωρώ ότι ανεβάζουμε ρυθμούς και σε άμυνα και σε επίθεση. Η απόδοση μας γίνεται όλο και καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αν δουλέψουμε σωστά αυτά τα δύο στοιχεία, σίγουρα οι νίκες μας θα έρχονται ακόμη πιο εύκολα. Έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Στόχος μας είναι μόνο οι νίκες και αυτές θα έρθουν μόνο μέσα από σκληρή δουλειά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.