Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε, έχει συνεργαστεί με τον 39χρονο τεχνικό και συγκεκριμένα ο Κονέ πήγε στο Ούντινε, έπειτα από προσωπική επιλογή του Στραματσόνι.

Ο Στραματσόνι παρακολουθούσε τον Κονέ από την εποχή που ήταν τεχνικός της Ίντερ και όταν ανέλαβε την Ουντινέζε, η απόκτηση του ήταν από τις πρώτες κινήσεις της ιταλικής ομάδας.

Ο ίδιος ο Ιταλός, στις δηλώσεις του τον Αύγουστο του 2014 μετά από ένα φιλικό με την Καλλονή, είχε δηλώσει χαρούμενος με τη μεταγραφή του Κονέ και έκανε λόγο για μία κίνηση που θα δυναμώσει το κέντρο της Ουντινέζε. Αντρέα Στραματσόνι-Panathinaikos24

«Ο Κονέ είναι ένα μέσος που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Ιταλία και την Ευρώπη και τον γνωρίζω πολύ καλά, καθώς τον παρακολουθούσαμε και στην Ίντερ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Ουντινέζε τον καλωσορίζει ως παίκτη της. Τα χαρακτηριστικά του λείπουν από τη μεσαία γραμμή της ομάδας», δήλωνε στις 13 Αυγούστου ο Στραματσόνι.

Ο Κονέ που φέτος δεν είναι στις βασικές επιλογές για την ενδεκάδα της Ουντινέζε, κοστολογείται από το transfermarkt στα 2.8 εκ. ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου