ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα»

Σκληρό χαρακτήρισε το παιχνίδι επί του Απόλλωνα Πατρών ο Νικ Καλάθης.

Καλάθης: «Καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα»

Ο Έλληνας  γκαρντ, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, εξήγησε πως έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ κι έτσι κατάφεραν να πάρουν την νίκη, η οποία θα τους βοηθήσει και για την συνέχεια.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι εν μέσω μιας πολύ όμορφης ατμόσφαιρας. Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα σκληρό ματς. Ξεκινήσαμε καλά και έπρεπε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό. Ο Απόλλωνας σκόραρε κάποια μεγάλα σουτ και πλησίασε στο σκορ. Ευτυχώς στο τέλος βάλαμε και εμείς κάποια μεγάλα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει εν όψει της συνέχειας. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι αγώνα με τον αγώνα», είπε χαρακτηριστικά αμέσως μετά την λήξη του ματς ο Έλληνας γκαρντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...