ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Με Τάσο Νικολογιάννη δεν χάνουμε ποτέ!

«Σεφτέ» στις νίκες έκανε η ποδοσφαιρική ομάδα του Panathinaikos24/Τhinkover, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο του «Eleonas Football Club» κόντρα στο Sport24.Gr (9-2), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ιστοσελίδων 2015-2016.

Με Τάσο Νικολογιάννη δεν χάνουμε ποτέ!

Μολονότι η ψυχολογία της ομάδας δεν ήταν και στα… καλύτερα της (μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος) η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κερδίζοντας με χαρακτηριστική ευκολία.

Από τρία γκολ πέτυχαν τα αστέρια της ομάδας, Πάνος Καραουλάνης και Χρήστος Σταυρακάκης, με τους Βασίλη Μοιρώτσο και Μάριο Μανιό να σημειώνουν τα υπόλοιπα στο επιβλητικό 9-2.

Πέρα από τους σκόρερ, διακρίθηκαν στην άμυνα οι «ογκόλιθοι» Θάνος Νικολογιάννης και Παύλος Κουστέρης που δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία μας, πράγμα φυσικά έτσι κι αλλιώς αδύνατο μια και ο «κέρβερος» των 170 εκατοστών Σήφης Γαρυφαλάκης ενέπνεε πάντα ασφάλεια και σιγουριά σε όλη την ομάδα.

Ο Διονύσης Δεσύλλας όργωσε τη δεξιά πλευρά, σαν ένα δεξί μπακ – χαφ των ονείρων μας, ενώ ο Πάνος Φραγκουλάκης θύμισε σε όλους μας γιατί στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και… αόρατα τείχη. Εργαλείο ο Σωκράτης Μπάκας, με καίριες τοποθετήσεις.

Βέβαια, ίσως τίποτα από αυτά να μην είχε συμβεί αν δεν είχε φέρει τύχη η παρουσία του Τάσου Νικολογιάννη στις εξέδρες του γηπέδου, που παρέα με τον Σταύρο José Χονδροθύμιο έστησαν το δικό τους μικρό καφενείο των φιλάθλων, φωνασκώντας αδιάκοπα «Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ξεχωριστό τρόπο, στους “Κοτοπουλάδες” για τα επινίκια. Πάντα τέτοια…

Eυχαριστούμε θερμά το «Eleonas Football Club» (Μακρυγιάννη 46, Ρέντης) για την φιλοξενία και τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ