ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Να είμαστε μια γροθιά»

Ούτε... λεπτό δεν ήθελε να χάσει κατά την άφιξη του στην Αθήνα ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε απευθείας στο Κορωπί, καθώς ζήτησε να έχει την πρώτη του επαφή με τους νέους του συνεργάτες στον Παναθηναϊκό.

Στραματσόνι: «Να είμαστε μια γροθιά»

Την πρώτη του επαφή με τους νέους του συνεργάτες στον Παναθηναϊκό είχε την Τρίτη (10/11) o Αντρέα Στραματσόνι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού»  με το… που έφτασε στο   αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εξέφρασε την επιθυμία του στον Λεωνίδα Βόκολο να βρεθεί στο Κορωπί, προκειμένου να συνομιλήσει με τους νέους του συνεργάτες. Εκεί φέρεται να ζήτησε -μεταξύ άλλων- ενότητα από όλους, ενώ εξήγησε και τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 39χρονος προπονητής, σύμφωνα με τη «Live Sport»:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όσοι είστε εδώ, έχετε επιλεγεί και έχετε την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Όπως έχετε μάθει, θα συνεργαστούμε στο εξής και ήθελα να σας γνωρίσω. Η φιλοσοφία μου είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί και να έχουμε μία καλή συνεργασία. Να είμαστε μια γροθιά. Θέλω να λειτουργούμε για το σύνολο και όχι για το άτομο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε μία παραγωγική συνεργασία, για να ωφελήσουμε τον Παναθηναϊκό. Η βασικότερη προτεραιότητα είναι να έχουμε άμεση και συνεχή επικοινωνία. Τα επιμέρους γκρουπ του τμήματος, πρέπει να έχουν καλό συντονισμό και να ανταλλάζουν πληροφορίες. Θα πούμε περισσότερα για όλα αυτά τις επόμενες μέρες».

Επίσης, εκτός από τον Ιταλό προπονητή μαζί του έφτασαν και οι βοηθοί του. Πρόκειται για τους Ρομπέρτο Μούτσι (πρώτος βοηθός), Βιντσέντσο Σάσο (τεχνικός αναλυτής) και Φεντερίκο Πανοντσίνι (γυμναστής). Από την πλευρά του,  Νταβίντ Μέντες θα παραμείνει ως συνδετικός κρίκος και μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα, αποτελούν το τιμ του Στραματσόνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.