ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Πέμπτη τα εισιτήρια του ντέρμπι

Την Πέμπτη (12/11) θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να «εξαφανιστούν».

Την Πέμπτη τα εισιτήρια του ντέρμπι

Όσο περνάνε οι ημέρες το ενδιαφέρον του κοινού για το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μεγαλώνει.

Τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι των δύο «αιωνίων», αναμένεται να κυκλοφορήσουν την Πέμπτη (12/11) και δεν αποκλείεται μέσα σε λίγες μόνο ώρες να έχουμε το sold out.

Ο αριθμός των εισιτήριων που θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων, αναμένεται να είναι μικρός, καθώς θα πρέπει να υπολογιστούν, τα εισιτήρια διαρκείας (περίπου 8500 χιλιάδες), αλλά και αυτά που θα πάνε στους οργανωμένους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ηλεκτρονικά, ενώ περισσότερες χρηστικές πληροφορίες για το κοινό, θα ανακοινωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...