ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Τον καλύτερο μας εαυτό με ΑΕΚ»

Η Πένυ Ρόγκα, μέσα από το προσωπικό της blog στο Panathinaikos24.gr, γράφει για το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ και το θετικό αποτέλεσμα που θέλουν οι «πράσινες».

«Τον καλύτερο μας εαυτό με ΑΕΚ»

«Γεια σας!

Ένα ακόμη ντέρμπι έρχεται για την ομάδα μας αυτή την Κυριακή, αλλά αυτή την φορά καλούμαστε να αγωνιστούμε μακριά από το «σπίτι» μας. Στις 15/11 και ώρα 18.00 θα αντιμετωπίσουμε άλλη μια δυνατή ομάδα του φετινού μας πρωταθλήματος, την ΑΕΚ.

Πρόκειται για ένα αξιόμαχο, αμιγώς ελληνικό σύνολο. Ο προηγούμενος αγώνας ενάντια στον Πανναξιακό ήταν ουσιαστικά ένα δυνατό τεστ για να μπορέσουμε εμείς οι ίδιες άλλα και ο προπονητής μας, να εντοπίσουμε τυχόν αδυναμίες μας.

Θεωρώ πως ήταν μια καλή ευκαιρία για να δούμε πως αντιδρά η ομάδα μας σε δύσκολα ματς που η πίεση του αντιπάλου είναι συνεχής και αρκετά μεγάλη. Έτσι όλη την εβδομάδα είδαμε τα λάθη μας και δουλέψαμε πάνω σε αυτά.

Η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της και τον χαρακτήρα της μέσα στο γήπεδο. Δουλειά, πίστη και πάθος και όλα θα βγουν στο παρκέ. Στόχος μας ανεξαρτήτως αντιπάλου είναι το θετικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε κοντά μας τον έβδομο παίκτη μας αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Εύχομαι να γίνει ένα δυνατό ματς και να επιστρέψουμε από την Φιλαδέλφεια με την νίκη. Καλό Σαββατοκύριακο και καλή τύχη σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ