ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Μαζί σου Αντρέα για μια ομάδα νέα!

Το Πράσινο Μίλι επέστρεψε και σχολιάζει την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τις συνθήκες που θα βρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μαζί σου Αντρέα για μια ομάδα νέα!

Τη δεκαετία του 80′ τα πράσινα ποτάμια του ΠΑΣΟΚ έβγαιναν και κραύγαζαν το ιστορικό σύνθημα για τον ηγέτη της… αλλαγής. Μαζί σου Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα… 30 χρόνια μετά κι ενώ ο Ανδρέας είναι… αστερόσκονη είδαμε πως είναι η Ελλάδα που οραματίστηκαν οι ΠΑΣΟΚΟΙ… Μια χώρα που ζει με τεχνητή αναπνοή χάρη στον τοξικό δανεισμό που ξεκίνησε και Επί Ανδρέα…

Μια χώρα που έχουνε μπει για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι πράσινοι ήλιοι και οι γαλάζιοι πυρσοί… Σε αυτή τη Χώρα της ψευτιάς, της υποκρισίας και της λαμογιάς το σύνθημα έρχεται ελαφρώς παραλλαγμένο να δώσει κάτι το φρέσκο.

Το χρώμα ίδιο… πράσινο… Το σήμα αλλάζει… από ήλιος γίνεται τριφύλλι και το σύνθημα μαζί σου Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα μεταφράζεται σε «μαζί σου Αντρέα για μια ομάδα νέα»! Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μας, ο Αντρέα Στραματσόνι είναι πλέον το αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα με αύρα… Τζουσέπε Μεάτσα!

Ηλικιακά δεν έχει πιάσει τα σαράντα ακόμα με καλές παραστάσεις από το καμπιονάτο όμως. Μόνο που εδώ «αλενατόρε» δεν έχει καρμπονάρα αλλά τη σάρα και τη μάρα… Άντε και το κακό συναπάντημα. Ο Αντρέα θα δει στο Ελλαδιστάν ότι δε φτάνει μόνο να προσπαθείς και να έχεις φιλοδοξίες να διεκδικήσεις τρόπαια… πρέπει να σε αφήσουν κιόλας…

Όχι δε ψάχνω φθηνές δικαιολογίες και άλλοθι… Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος για να κακομοιριάζει αλλά όχι και να κάνουν κάποιοι το μάγκα με παντελονιασμένα κάθε χρόνο τα 20 εκατ… Έχουν δεν έχουν καλή ομάδα… Παρόλο όμως αυτό το νοσηρό κλίμα ο Παναθηναϊκός καλείται να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και ο Ιταλός να βάλει τη δική του σφραγίδα.

Δεν πρέπει να παρατήσει κανένας την προσπάθεια. Νίκη με τον Ολυμπιακό μπορεί να σημάνει την αρχή της αντεπίθεσης… Κανείς μην τα παρατήσει. Υπάρχει χρέος προς την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Και ο κόσμος με τη σειρά του να σταθεί δίπλα και όχι να τη στείλει στα μαύρα τάρταρα με ενδεχόμενο τιμωρίας στο ντέρμπι…

Τρία πρωταθλήματα έχουν χαθεί τουλάχιστον από τιμωρίες έδρας και αφαιρέσεις βαθμών μη το ξεχνάμε… Αν ο Ιταλός εφαρμόσει τακτικές και στρατηγικές που θα μιλήσουν μέσα και στο ψυχισμό των παικτών όλα αλλάζουν. Κυνήγι για την κορυφή, διορθωτικές κινήσεις τον Ιανουάριο διεκδίκηση και του κυπέλλου και επιστροφή στην Ευρώπη σε τοπ επίπεδο εκεί που έχουμε μάθει και ξεσυνηθίσει τα τελευταία χρόνια με απίστευτη κατρακύλα .

Αυτό είναι το γνήσιο «Μένουμε Ευρώπη» και όχι το μουσαντένιο… Στόχοι λοιπόν για την Πανάθα του Ιταλού. Το μέγεθος το ξέρει… κάνε restart και φύγαμε! Ο Στραματσόνι έχει όρεξη, είναι φιλόδοξος και νομίζω πως αξίζει τη στήριξη του πράσινου κόσμου για ένα νέο ξεκίνημα και πάμε γερά μια γροθιά! Παναθηναϊκός made in ITALY λοιπόν.

Τι θέλω; Φινέτσα… μπρίο και μιζέρια αντίο! AVANTI MAESTRO ANTREA! Ο προηγούμενος Ιταλός ο Μαλεζάνι έμεινε στην ιστορία για το ιστορικό ξέσπασμα με τα μπινελίκια «μα και κάτσο»… Ο Στραματσόνι ας μείνει στην ιστορία όχι για τα… «κάτσο» αλλά επί του Θρύλου μπάτσο!

Υ.Γ. Γιάννη σ’ ευχαριστώ για αυτά που προσέφερες στο τριφύλλι …Το κύπελλο η τριάρα μέσα στο Καραϊσκάκη, το 2-1 στη Λεωφόρο επί των γαύρων και άλλες σημαντικές νίκες θα μας θυμίζουν την παρουσία σου. Κρατάω τα καλά αφήνω τα λάθη γιατί ήρθες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το τριφύλλι και αν μη τι άλλο προσπάθησες για 2,5 χρόνια.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε σένα και τους άξιους συνεργάτες σου στην προπονητική σου πορεία. Φεύγεις σα φίλος και ας κράζανε κάποιοι… Εδώ κάποτε επί Γκμοχ που ο άνθρωπος πήρε νταμπλ και έφθασε την ομάδα στους 4 του κυπέλου Πρωταθλητριών έφαγε άγριο κράξιμο αν είναι δυνατόν και έφυγε στο τέλος της χρονιάς ΣΑΝΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ (εδώ γελάμε) γιατί έχασε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ…

Δεν πειράζει είναι κι αυτά κάποια συμπτώματα… Πάμε για άλλα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE