ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τα εκτός έδρας παιχνίδια θα μετρήσουν»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται διαφορετικός στο ΟΑΚΑ, σε σχέση με τιε εκτός έδρας εμφανίσεις του, στάθηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Τα εκτός έδρας παιχνίδια θα μετρήσουν»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως πρέπει η ομάδα να παρουσιάζεται εξίσου καλή και μακριά από το ΟΑΚΑ, ενώ μετά από ερώτηση που δέχτηκε, απάντησε για την όμορφη και συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε, με τον ίδιο και τον πατέρα του.

Όσα είπε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα. Αντιδράσαμε όλοι σωστά μέσα στην εβδομάδα, μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η φύση του συλλόγου είναι τέτοια που σε αναγκάζει να δίνεις τα πάντα και το 100% σε άμυνα και επίθεση. Νομίζω πως αντιδράσαμε εν μέρει, ωστόσο αυτό δεν φτάνει.

Η συνέχεια είναι που θα μετρήσει και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν γίνεται εντός να είμαστε συγκεντρωμένοι και όταν φεύγουμε από το ΟΑΚΑ να… τα ξεχνάμε όλα. Σίγουρα ο κόσμος μας δίνει τρομερή ενέργεια και τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ για εμάς, παρά την εικόνα που είχαμε τελευταία. Πρέπει να συντονιστούμε, οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Λοκομοτίβ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό κόουτς, ουδείς το αμφισβητεί αυτός. Και στη Βαρκελώνη το έχασε στο τέλος. Αυτή η εβδομάδα ήταν οδηγός για εμάς, πρέπει να αποδεικνύουμε συνέχεια πράγματα και να διψάμε για επιτυχίες».

Για τη φωτογραφία του πατέρα του, που ανέβασε προημερών: «Μακάρι τα γονίδια να πέσουν μέσα… Θαυμάζω πολύ τον πατέρα μου σαν παίκτη. Προσπαθώ να του… κλέψω κάποιες κινήσεις και να του μοιάσω λίγο παραπάνω. Ήταν μια οικογενειακή φωτογραφία»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.