ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Στο γήπεδο ό,τι και αν γινόταν»

Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, ο Νικ Καλάθης, παρά τον τραυματισμό του στο χέρι.

Καλάθης: «Στο γήπεδο ό,τι και αν γινόταν»

Τη συμπεριφορά του την εκθείασε νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Και ο ίδιος ο Νικ Καλάθης όμως, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να λείψει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Προφανώς δεν είμαστε μία ομάδα που θέλει να χάνει. Επρεπε να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και το βασικό είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο και στη συνέχεια της σεζόν». 

Για τον νάρθηκα στο χέρι, ο  είπε: «Δεν είναι πρόβλημα. Θα ήμουν στο γήπεδο, ο,τι κι αν γινόταν. Είμαι επαγγελματίας και σιγά-σιγά θα το ξεπεράσω».  

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.