ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε»

Ο Χρίστος Μπέλος μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, δίνει το σύνθημα νίκης για την σημερινή αναμέτρηση με την Λαμία, ενώ τονίζει ότι κανείς από τους παίκτες δεν θέλει να χάνει ούτε στα οικογενειακά διπλά.

«Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε» | panathinaikos24.gr

«Γεια σας και πάλι,

Σήμερα οφείλουμε να ξεκινήσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε την Παρασκευή στο Ζηρίνειο και στήριξε την ομάδα και για μια ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικός! Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από τα δυο ντέρμπι με τα οποία ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα αλλά ακόμα και οι ήττες είναι χρήσιμες για μια ομάδα.

Καταλαβαίνω πως για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά σας διαβεβαιώ και για εμάς τους αθλητές, οι ήττες δεν είναι αποδέκτες. παίζουμε και θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και στα εσωτερικά διπλά.

Όταν οι ήττες έρχονται,πράγμα εν μέρει αναπόφευκτο στον αθλητισμό,πρέπει να τις εκτιμούμε και να τις αξιολογούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκομίζουμε θετικά συμπεράσματα να αντιλαμβανόμαστε τις αδυναμίες μας και μέσα από την προπόνηση να τις διορθώνουμε. Αρχής γενομένης από σήμερα (18.00) στην Λαμία».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close