Η ανθρωπότητα δέχτηκε χθες το βράδυ ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα. Το αίμα που κύλησε στους δρόμους του Παρισιού, θα «μείνει» για να μας θυμίζει, πως το ανθρώπινο είδος, είναι το χείριστο, σε όλον τον πλανήτη.

Αλήθεια, έχει κανείς το κουράγιο να ασχοληθεί σήμερα με τα αθλητικά δρώμενα; Μετά και τη χθεσινοβραδινή νέα επίθεση του «ισλαμοφασιστικού» κράτους, ο πλανήτης πενθεί σοκαρισμένος και συνάμα απογοητευμένος, στα πρόθυρα ενός ακόμα πολέμου, που θα κηρύξει Δύση, προς την Ανατολή.

Όσο και αν θέλει κανείς να μιλήσει για μπάλες, καλάθια, επιδόσεις και διάφορα άλλα «δεύτερα» στη ζωή, δεν μπορεί να το κάνει. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο και εδώ ειδικά στη γειτονιά μας, κάθονται εμβρόντητοι μπροστά τους τηλεοπτικούς τους δέκτες η τις οθόνες των υπολογιστών τους, παρακολουθώντας το ζεστό ακόμα αίμα, τόσων αθώων ψυχών να καταλήγει στους υπονόμους του Παρισιού, αφού το ισλαμικό κράτος με τους Τζιχαντιστές, αποφάσισαν με τον πλέον απόλυτο, απάνθρωπο και φασιστικό τρόπο, να τερματίσουν τη ζωή εκείνων, που πάντα δεν φταίνε.

Ο πλανήτης άλλαξε την 11η Σεπτεμβρίου του 2001. Στις 13 Νοέμβρη του 2015, μέρα «γρουσούζικη» για τους καθολικούς…, το κάδρο άλλαξε εκ νέου, με τον ίδιο όμως παρανομαστή, τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Εκείνους που στο όνομα ενός Θεού και διάφορων άλλων οικονομικών και μη, συμφερόντων, πατούν την δημοκρατία και την ελευθερία στο λαιμό και την πετούν στα σκουπίδια.

Ο κόσμος άλλαξε. Για πάντα. Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε φοβικά όντα, καθίστανται αρνητικοί σε ότι «ξένο», σε ότι τους πασάρεται ως «επικίνδυνο», εξαιτίας λίγων αλλά ισχυρών τρομοκρατών. Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς, τι οπλίζει το χέρι αυτών των «ανθρωπόμορφων» τεράτων; Αναρωτήθηκε κανείς γιατί υπάρχουν τέτοιες οργανώσεις; Πως χρηματοδοτούνται και ποιοι τους «επιτρέπουν» να υπάρχουν;

Τέλος, αναρωτήθηκε κανείς, όλοι αυτοί που «κατοικούν» στον υγρό τάφο της Μεσογείου και του Αιγαίου, από ποιον προσπαθούσαν να ξεφύγουν; Η απάντηση δόθηκε χθες, στο αιματοκύλισμα του Παρισιού.

Ενότητες