ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Το βλέπω στα μάτια τους…»

Ο Δήμος Δερμιτζάκης, κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο, πριν το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, μέσα από το blog του στο panathinaikos24.gr, αναφέρεται στη «φλόγα» που διέκρινε, στα μάτια των παικτών της ομάδας.

«Το βλέπω στα μάτια τους…»

Καλησπέρα σε όλους,

στη διάρκεια της τελευταίας μας προπόνησης, ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι και παρακολουθώντας όλους τους συμπαίκτες μου να είναι υγιείς, είδα μέσα στα μάτια τους, τη δίψα για τη νίκη, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αν δει κανείς τα μπάτζετ, αντιλαμβάνεται πως ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά θεωρώ προσωπικά πως σε τέτοια παιχνίδια, απέναντι στον «αιώνιο αντίπαλο», βουτάς μέσα στην πισίνα και κοιτάς τον αντίπαλό σου στα μάτια και με μοναδικό στόχο τη νίκη και μόνο αυτή!

Αύριο θα δώσουμε και την ψυχή μας για να κερδίσουμε, αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, θα ξέρουμε ότι δώσαμε τα πάντα, ότι είχαμε…

Σας περιμένουμε όλους εκεί και να ξέρετε, πως με τη δύναμή σας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

                                                                                                          

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ