ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαζέχα: «Έδρα και κόσμος του δίνουν πλεονέκτημα»

Ο Κριστόφ Βαζέχα έδωσε τον τίτλο του φαβορί στον Παναθηναϊκό, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Βαζέχα: «Έδρα και κόσμος του δίνουν πλεονέκτημα»

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», έχει ζήσει αρκετά ντέρμπι ως ποδοσφαιριστής και η γνώμη όπως είναι λογικό, έχει μία ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο Βαζέχα, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News», δίνει τον τίτλο του φαβορί στον Παναθηναϊκό, καθώς η έδρα και ο κόσμος παίζουν τον ρόλο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τις περισσότερες φορές στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί, τα παιχνίδια αυτά είναι διαφορετικά από μόνα τους, όπως, για παράδειγμα, το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική, ειδικά από τη θύρα 13, και αυτό ασφαλώς και του δίνει πλεονέκτημα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι μπροστά στη βαθμολογία και να φαίνεται δύσκολο να χάσει το πρωτάθλημα, όμως στο παιχνίδι αυτό, μόνο και μόνο λόγω έδρας, ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί.

Επίσης, είμαι βέβαιος ότι οι παίκτες του θα δώσουν το κάτι παραπάνω λόγω του νέου προπονητή, αλλά και επειδή μόνο με νίκη θα διατηρήσουν ελπίδες για τον τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.