ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λούντζης: «Μας βοηθάει συνεχώς ο Τζόρτζεβιτς»

Ο ΜΙχάλης Λούντζης μιλάει στο panathinaikos24.gr, για τη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, αλλά και τον... δάσκαλο, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Λούντζης: «Μας βοηθάει συνεχώς ο Τζόρτζεβιτς»

Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε εννέα λεπτά στο ματς με τη Ζαλγκίρις, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στο ΟΑΚΑ και έδειξε πως όσο περνάει ο καιρός, όλο και βελτιώνεται περισσότερο.

Ο Λούντζης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Λιθουανούς, μίλησε στο panathinaikos24.gr, για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας στην Ευρωλίγκα, αλλά και τον ρόλο του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όσον αφορά εκείνον αλλά και τα άλλα νέα παιδιά που διαθέτει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Λούντζης στο panathinaikos24.gr:

Για το ματς με την Ζαλγκίρις:

«Είμαι χαρούμενος και για το γεγονός πως αγωνίστηκα, αλλά κυρίως για το ότι πήραμε τη νίκη, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας. Το παιχνίδι ήταν μονόδρομος απόψε (σσ προχθές) και έπρεπε να το κερδίσουμε».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Κοιτάει να μας βοηθάει, να μας διορθώνει όποτε κάνουμε λάθη, μας επισημαίνει τα σωστά και γενικά μας συμβουλεύει, έτσι ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα, όλοι νιώθουμε ισότιμα μέλη και βοηθάμε όσο μπορούμε, όποτε μας ζητηθεί».

Για τη συνέχεια:

«Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Απόψε (σσ προχθές) νικήσαμε, να το χαρούμε, να ξεκουραστούμε όσο μπορούμε, διότι μας περιμένει τη Δευτέρα ένα ακόμα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά ένα για την Ευρωλίγκα, το οποίο είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Προχωράμε, μέρα με τη μέρα, βήμα-βήμα και βλέπουμε ξεχωριστά κάθε αναμέτρηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.