ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Στραματσόνι αποφασίζει για Εσιέν

Στο χέρι του Ιταλού προπονητή είναι το αν θα συμπεριλάβει τον Γκανέζο μέσο στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Στραματσόνι αποφασίζει για Εσιέν

Πλέον, μπορεί να γραφτεί με μια κάποια σιγουριά. Ο Μάικλ Εσιέν είναι καλά και έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα, τίθεται στη διάθεση του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού, ενόψει της συνέχειας, όντας έτοιμος να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, που καθυστέρησε πάρα μα πάρα πολύ.

Ο Γκανέζος μέσος, που αν είναι καλά θα μεταμορφώσει το κέντρο του «τριφυλλιού», προπονείται εδώ και λίγες μέρες με την ομάδα, είναι ευδιάθετος, έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και το μόνο που του λείπει είναι ο ρυθμός. Αυτό φάνηκε και στο χθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό, στο οποίο αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ποντάρει πολλά στην αξία του Εσιέν, κάτι που είναι απολύτως λογικό, αλλά δεν βιάζεται να τον ρίξει στα βαθιά, γνωρίζοντας το ιστορικό του και τους τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω. Ξέρει ότι με τον Γκανέζο να είναι καλά, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ο ίδιος ο «Στράμα» θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες αν θα τον πάρει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.