ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απεργία διαρκείας για το αγγελιόσημο…

Προς απεργία διαρκείας, οδεύουν οι δημοσιογράφοι, με αφορμή την απειλή… εξαφάνισης του αγγελιοσήμου, κάτι που αποτελεί τον μοναδικό οικονομικό πόρο των ασφαλιστικών ταμείων των δημοσιογράφων.

Απεργία διαρκείας για το αγγελιόσημο… | panathinaikos24.gr

Αύριο θα γίνει σύσκεψη των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ούτως ώστε να παρθεί η όποια απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι. Παράλληλα, η ΠΟΕΣΥ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους δημοσιογράφους, να προβούν σε απεργία διαρκείας.

Συναγερμός για τον νέο μύκητα Candida Auris: Ξεκίνησε να σκοτώνει και στην Ελλάδα
Συναγερμός για τον νέο μύκητα Candida Auris: Ξεκίνησε να σκοτώνει και στην Ελλάδα 35.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

«Απεργιακός ξεσηκωμός για το αγγελιόσημο 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να καλέσει από σήμερα σε απεργιακό ξεσηκωμό όλους τους εργαζόμενους στην Ενημέρωση, για την υπεράσπιση του αγγελιοσήμου, του μοναδικού πόρου των ασφαλιστικών μας Ταμείων. 

Αποφάσισε επίσης την κάθοδο σε απεργιακό αγώνα διαρκείας (με συγκεντρώσεις, πορείες, συνεντεύξεις) τις ημερομηνίες των οποίων θα συναποφασίσει αύριο Δευτέρα σε κοινή σύσκεψη των εκπροσώπων, όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ. 

Παράλληλα με τις συναντήσεις που έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ με τους αρχηγούς των κομμάτων αποφάσισε να καλέσει το απόγευμα της Δευτέρας σε κοινή σύσκεψη όλους τους βουλευτές δημοσιογράφους.

Η ΠΟΕΣΥ μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα που διαθέτει για την υπεράσπιση της ελληνικής δημοσιογραφίας, της Δημοκρατίας και της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα ελευθεροτυπίας. Αποφάσισε επίσης στον αγώνα αυτό για το ασφαλιστικό να συντονιστεί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close