ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Δεν άντεξε…

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα (4-14) από τον Ολυμπιακό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, μη μπορώντας να ακολουθήσει τον αντίπαλό του σε κανένα σημείο του ματς. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα από τον κόσμο.

Δεν άντεξε...

Με τον κόσμο να δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών (4-14)

Δεν ξεκίνησε καλά…

Στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στην πισίνα, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να προηγείται 2-0 με τον Δελακά.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Οι παίκτες του Λοράντου άσκησαν πίεση και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Πρίμορατς.

Μία αντεπίθεση όμως των «ερυθρολεύκων», ήταν αρκετή για να γίνει το 3-1, με τον Παναθηναϊκό να… ψάχνει τρόπους αντίδρασης. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας την κατοχή της μπάλας πέτυχαν και τέταρτο γκολ, με σκόρερ τον Φουντούλη, με το 1-4 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου οκταλέπτου.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Ο Τέο Λοράντος ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των παικτών του,. προσπαθώντας να τους…. αφυπνίσει!

Κατοχή, χωρίς… γκολ

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δίνει δυναμικό παρών στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση, πραγματοποιώντας συχνές… επισκέψεις στην περιοχή του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύονται και… καρποφόρες.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Από την «αντίπερα όχθη», οι φιλοξενούμενοι με μία αντεπίθεση έκαναν το 5-1 με τον Γεννηδούνια.

Αν και η κατοχή συνέχισε να ανήκει στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που αύξησε την υπέρ του διαφορά (6-1) με τον Γέσε. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Φουντούλη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 7-1. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να παρουσιάζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, ο Λοράντος να συνεχίζει τις… παρατηρήσεις.

1346666

Δεν άλλαξε κάτι…

Η έναρξη του τρίτου οκταλέπτου συνέχισε να βρίσκει πίσω στο σκορ τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει αρκετά νωρίς με τον Φουντούλη, κάνοντας το 8-1. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα αύξησε τη διαφορά σε 9-1.

PANATHINAIKOS24.GR

Ο Παναθηναϊκός, έδειχνε να μη μπορεί να αντιδράσει, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 12-1, (Βλαχόπουλος, Φουντούλης, Κολόμβος).

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

Οι «πράσινοι», ωστόσο, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-12 με σουτ Κόνγουει από μακρινή απόσταση. Στη συνέχεια ο Ντόσκας έκανε το 13-2, με τον Βιτέλα από την περιφέρεια σε 3-13, όπου ήταν και το αποτέλεσμα του τρίτου οκταλέπτου. Προσπάθησε, αλλά…

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τον Πρίμορατς μείωσε σε 4-14.

Ο κόσμος της ομάδας, αξίζει να σημειωθεί, πως είχε δημιουργήσει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ

O Παναθηναϊκός παρά τις αρκετές φορές που βρέθηκε στην επίθεση με παίκτη παραπάνω, δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Οκτάλεπτα: 1-4, 0-3, 2-6, 1-1

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Πρίμορατς 2, Κόνγουεϊ 1, Βιτέλας 1.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Δελακάς 2, Μυλωνάκης 1,Φουντούλης 5, Γεννηδουνιάς 1, Βλαχόπουλος 3, Κολόμβος 1, Ντόσκας 1

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γόσιπ Πάβιτς, Μυλωνάκης Εμμανούλ, Δελακάς Ευάγγελος, Γεννηδούνιας Κωνσταντίνος, Φουντούλης Ιωάννης, Τζέσι Σμιθ, Ποντικέας Κυριάκος, Ντόσκας Γεώργιος, Μουρίκης Γεώργιος,  Κολόμβος Χρίστος, Δερβίσης Γεώργος, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος

Η 15αδα του Παναθηναϊκού: Καραμπέτσος, Καπετανάκης, Σαρτζετάκης, Καλογεράκος, Βιτέλας, Πρίμορτας, Κονγουέι, Καρούτζος, Αφρουδάκης Γιώργος, Δερμιτζάκης, Τοράκης, Γαβαλάς, Καλομενίδης, Πανταζόπουλος, Γρηγοριάδης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ