ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δερμιτζάκης: «Πλασματικό το σκορ»

Το 14-4 υπέρ του Ολυμπιακού, είναι πλασματικό, σύμφωνα με τον Δήμο Δερμιτζάκη, ο οποίος, αναφέρθηκε στο γεγονός, πως ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα και θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στο άμεσο μέλλον.

Δερμιτζάκης: «Πλασματικό το σκορ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Νονa o Δήμος Δερμιτζάκης:

«Για μας ήταν το πρώτο δυνατό τεστ. Είμαστε μια νέα ομάδα, μαθαίνουμε ακόμα, έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του. Το σκορ δεν το έδειξε αυτό, είναι πλασματικό, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα και στη συνέχεια χάσαμε και τα μυαλό μας.

Πιστεύω στην ομάδα και το χω ξαναπεί, θα βελτιωθούμε, θα το δείτε. Μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του κόσμου και της διοίκησης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.