ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ετοιμάζεται το… sold out!

Ξεκινάει σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου προς όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Ετοιμάζεται το… sold out!

Η προτεραιότητα για τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ώστε να αγοράσουν ηλεκτρονικά εισιτήρια ολοκληρώθηκε την Κυριακή, και σήμερα (16/11) όλοι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια, και όπως φαίνεται δεν θα… πέφτει καρφίτσα το ερχόμενο Σάββατο (21/11) στο «Απ. Νικολαΐδης»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.