ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«O κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας»

Ειδική αναφορά στη δυναμική παρουσία του κόσμου στο Ιλίσιο κολυμβητήριο έκανε ο Φίλιππος Καραμπέτσος, μιλώντας στο panathinaikos24.gr.

«O κόσμος είναι ο 8ος παίκτης μας»

O 36χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που η ομάδα γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Δυστυχώς δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Με τα λάθη που κάναμε ο Ολυμπιακός κατάφερε να χτίσει μία διαφορά που γενικότερα ξέρει καλά να τη διαχειρίζεται. Δεν τους δημιουργήσαμε καθόλου πίεση ούτε άγχος στο παιχνίδι τους κάτι που μας προκάλεσε εκνευρισμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε μία επιθετική δυστοκία, ειδικά στον παίκτη παραπάνω, με κακές ενέργειες. Στην άμυνα δεν ήμασταν καθόλου οργανωμένοι και κάναμε πολλά προσωπικά λάθη με αποτέλεσμα να βαλλόμαστε συνεχώς. Ακόμα και εγώ έπρεπε να ήμουν καλύτερος.

Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά και την ίδια στιγμή πεισμωμένοι γιατί αυτός ο υπέροχος Παναθηναϊκός μας στήριξε ακόμα μία φορά. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Όσο για την επόμενη ημέρα, είπε χαρακτηριστικά: «Τελείωσε το σημερινό παιχνίδι. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός πήρε τους 3 βαθμούς. Έχουμε κάποιες αναμετρήσεις ,μέχρι το δύσκολο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη.Έχουμε κάποια παιχνίδια μέχρι τις γιορτές που θέλουμε να τα κερδίσουμε. Στις γιορτές θα δουλέψουμε αρκετά για να βελτιωθούμε όσο γίνεται».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 393 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για την υπέροχη παρουσία του κόσμου στο κολυμβητήριο, υποσχόμενος πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστική:

«Ο κόσμος αγαπάει το πόλο και το στηρίζει. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη και τον θέλουμε δίπλα μας πάντα. Είναι ο 8ος παίκτης. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Ιλίσιο αποτελεί μία δυνατή έδρα σε κόσμια πάντα πλαίσια. Τον ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% στους αγώνες μας. Στεναχωριόμαστε και εμείς γιατί περιμένουν να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.