ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν έκανε δεκτό το αίτημα για ξένο διαιτητή η ΕΠΟ

Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού να διευθύνει ξένος διαιτητής το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Δεν έκανε δεκτό το αίτημα για ξένο διαιτητή η ΕΠΟ

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΕΠΟ, όπως ήταν αναμενόμενο, στο αίτημα του Παναθηναϊκού να ορίσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξένο διαιτητή.

Από την πρώτη στιγμή η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε εκφράσει τον αρνητισμό της στο εν λόγω αίτημα. Μάλιστα, επισημοποίησε την… απάντηση της με επίστολή προς«πράσινους», λέγοντας ότι το αίτημα τους δεν μπορεί να γίνει δεκτό αφού δεν προβλέπεται από κανέναν σχετικό κανονισμό.

Επίσης, στην ΕΠΟ υποστήριζαν πως:«Δεν μπορούμε από τη στιγμή που έχουμε επτά διεθνείς διαιτητές να ζητήσουμε από άλλη ομοσπονδία να μας δώσει διαιτητή».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.285 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.