ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Κούτσουλας!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Σταμάτης Κούτσουλας, οποίος πέτυχε μια φανταστική επίδοση στα 100μ πρόσθιο καταρρίπτωντας το αντίστοιχο πανελλήνιο ρεκορ με 1.08.85.

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Κούτσουλας!

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα την αγωνιστική χρονιά ο νεαρός πρωταθλητής κολύμβησης, Σταμάτης Κούτσουλς,  ο οποίος μόλις στην πρώτη του εμφάνιση της σεζόν, πέτυχε μια φανταστική επίδοση στα 100μ πρόσθιο καταρρίπτωντας το αντίστοιχο πανελλήνιο ρεκορ με 1.08.85.

Στην προκριματική φάση των αγώνων grandprix25άρας πισίνας ο Σταμάτης Κούτσουλας μαζί με τους προπονητές του Γιάννη Μηλιδάκη και Παναγιώτη Παϊπέτη είχαν θέσει ως προτεραιότητα μια καλή πρώτη εμφάνιση αλλά κρυφός τους στόχος ήταν η κατάριψη του ρεκόρ αυτού που κρατούσε 17 ολόκληρα χρόνια.

Ο ίδιος ο πρωταθλητής μας δήλωσε μετά το αγώνισμα: «Εννοείται πως είμαι ευχαριστημένος με την επίδοση αυτή αλλά σίγουρα δε σταματάμε εδώ. Στόχος μου μέσα στη χρονιά είναι να βελτιώνομαι συνεχώς, να κατεβάζω τους χρόνους μου στις διοργανώσεις που έχουμε μπροστά μας μέσα στη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος ότι με τη βοήθεια των προπονητών μου αλλά και με σκληρή δουλειά θα το πετυχουμε.»

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. Γιάννης Μηλιδάκης τόνισε με τη σειρά του: «Ο Σταμάτης πέτυχε ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκορ, γράφοντας έτσι το όνομά του στην ιστορία του αγωνίσματος. Σίγουρα η πορεία του μπορεί να είναι μεγάλη εφόσον ο ίδιος συνεχίσει να προσπαθεί ολοένα και πιο σκληρά μέσα στις προπονήσεις, είναι χαρισματικός και ταλαντούχος, όπως και πολλοί ακόμα αθλητές μέσα στην ομάδα μας, αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι το ταλέντο μόνο του δεν αρκεί.Τόσο ο Σταμάτης όσο και οι υπόλοιποι αθλητές μας να είναι σίγουροι ότι μας έχουν στο πλευρό τους στην καθημερινή προσπάθεια που κάνουν να φτάσουν εκεί που πραγματικά αξίζουν»

Εκτός από τον Κούτσουλα στους αγώνες έδωσαν ακόμα το “παρών” η Αργυρή Παπαδοπούλου που κατέκτησε την τρίτη θέση στα 50μ και τα 200μ πρόσθιο, και ο Βησσαρίωνας Παπαγεωργίου, ένας από τους νεότερους αθλητές της διοργάνωσης, που στην πρώτη του εμφάνιση στην αγωνιστική κατηγορία φάνηκε ιδιαίτερα  ανταγωνιστικός στα αγωνίσματά του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.