Στήλες

Καταζητείται 32χρονος Γάλλος για την επίθεση στο Παρίσι

Καταζητείται 32χρονος Γάλλος για την επίθεση στο Παρίσι

Όπως ανέφερε η ιταλική αστυνομία το μεσημέρι της Δευτέρας, καταζητείται ένας Γάλλος με το όνομα Μπαπτίστ Μπουργκί που συνδέεται άμεσα με τις επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος Γάλλος πέρασε με το αυτοκίνητο του τα σύνορα Γαλλίας – Ιταλίας κοντά στην πόλη Βεντιμίγκλια στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Seat και αριθμό κυκλοφορίας GUT 18053.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός πιο ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην επίθεση στο Παρίσι.

Πηγή: iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version