ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ριζικές αλλαγές «Στράμα» ενόψει Ολυμπιακού

Ριζικές... αλλαγές φέρεται να ετοιμάζει ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ριζικές αλλαγές «Στράμα» ενόψει Ολυμπιακού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του  Παναθηναϊκού εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο Κορωπί, με τον Αντρέα Στραματσόνι να… ετοιμάζει ριζικές αλλαγές. Ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος θα έχει και  στην διάθεση του, τους διεθνείς  από την Τετάρτη, φέρεται να έχει λάβει κάποιες τελικές αποφάσεις.

Έτσι, δεν αποκλείεται στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» να βάλει σε εφαρμογή το 4-4-2, με την τετράδα του κέντρου στην ευθεία. Μάλιστα φέρεται να σκέφτεται να βάλει τον Πράνιτς ως αριστερό χαφ, μπροστά από τον Νάνο, αλλά και τον Ζέκα δεξιά στη μεσαία γραμμή. Πιθανότητες για τον άξονα του κέντρου έχουν ο Λαγός και ένας εκ των Λουντ ή Αμπέντ . Πιο ξεκάθαρες φαίνεται να είναι οι σκέψεις για τις άλλες θέσεις, όπου ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, Βέμερ δεξί μπακ, Ταυλαρίδης και Σάντσεθ θα είναι τα στόπερ, ενώ Καρέλης και Μπεργκ το επιθετικό δίδυμο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως και να έχει όμως, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και όλα θα εξαρτηθούν από τις προπονήσεις  της τρέχουσας εβδομάδας. Από εκεί και πέρα, ο Μάικλ Εσιέν κατά πάσα πιθανότητα να βρίσκεται στην αποστολή και πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ‘όπως όλα δείχνουν εκτός θα είναι ο ανέτοιμος Ράσμους Τελάντερ.

 «Ντόπες» από Αλαφούζο

Παράλληλα,  στο Κορωπί αναμένεται να βρεθεί μέσα στην εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και να τους τονώσει την ψυχολογία εν όψει ντέρμπι. Με τον ίδιο τρόπο, δεν αποκλείεται να κινηθούν και οι οργανωμένοι.

Τέλος,  σε ότι έχει να κάνει με την αρνητική απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από πλευράς των  «πρασίνων», οι οποίοι ωστόσο θεωρούν  δικαιολογία για… γέλια την αναφορά πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της. Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος εντός της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.