ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Νέο βίντεο από το μακελειό του Παρισιού…

Ένας οδηγός ταξί βρέθηκε μπροστά σε ένα φρικαλέο περιστατικό τη «μαύρη» Παρασκευή της 13ης Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι.

Νέο βίντεο από το μακελειό του Παρισιού...

Ο ίδιος ενώ οδηγούσε, κατάφερε να βιντεοσκοπήσει τζιχαντιστές που πυροβολούσαν εν ψυχρώ αθώους πολίτες στους δρόμους του Παρισιού.

Στο βίντεο ακούγονται δυνατοί πυροβολισμοί, την ώρα που ο οδηγός του ταξί μετέφερε έναν πελάτη στον προορισμό του. Με κίνδυνο της ζωής του και του επιβάτη έκανε αναστροφή για να αποφύγει τα πυρά.

Ο άντρας δεν πτοήθηκε και βιντεοσκόπησε το περιστατικό, ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγονται και οι συνομιλίες των δύο αντρών.

Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη»
Κ. Αντετοκούνμπο στο P24.gr: «Δείξαμε χαρακτήρα – Παίξαμε για τον Χουάντσο και τον Πάρη» 543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτιμάται, ότι η σκηνή τρόμου στους σκοτεινούς δρόμους του Παρισιού, εκτυλίχτηκε πολύ κοντά στο εστιατόριο Rue de Charonne, εκεί όπου 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πηγή:protothema

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.