ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η Παρασκευή είναι αφιερωμένη στα παιδιά»!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού στο ματς της Παρασκευής (20/11) με την Λοκομοτίβ Κούμπαν.

«Η Παρασκευή είναι αφιερωμένη στα παιδιά»!

Την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού θα γιορτάσει στην  αναμέτρηση της Παρασκευής(20/11) με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση  η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί μικρούς φίλους του «τριφυλλιού».

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τους μικρούς φίλους της ομάδας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, την Παρασκευή 20/11 στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Έτσι λοιπόν ειδικά για το συγκεκριμένο αγώνα και με αφορμή το… εορταστικό της ημέρας, θα υπάρχει γενική είσοδος για παιδιά ως 15 ετών η οποία και θα τιμάται στα 3 ευρώ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 20/11 (ημέρα του αγώνα) από 18.00 και μετά.

Επίσης οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την Παρασκευή έκπτωση 20% στα είδη παιδικής ένδυσης στα PAOSHOP του ΟΑΚΑ (Θύρες VIP, 3 και 27) απ’ όπου θα παραλαμβάνουν και δώρα, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μαζί με αυτά κι άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και στην αναμέτρηση με την Κούμπαν και σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που θα περάσουν όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.