ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπορεί να πάει και σε αλχημείες

Σχήματα με Γιάνκοβιτς, Πάβλοβιτς στην περιφέρεια δεν αποκλείονται όσο η ομάδα έχει τραυματίες και δεν έρχονται …ενισχύσεις!

Μπορεί να πάει και σε αλχημείες

Στον αγώνα με την Ζαλγκίρις ο Παναθηναϊκός -έχοντας σταθερή διαφορά +20 πόντων) κράτησε τον (λαβωμένο, με νάρθηκα στο χέρι) Νικ Καλάθη 26 λεπτά στο παρκέ, με τον Τζέιμς Φελντέιν να παίζει 27 λεπτά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, 20!

Στο παιχνιδάκι με τον Αρκαδικό ο κάπτεν πάτησε γήπεδο 23 λεπτά, ο Καλάθης 29 κι ο Φελντέιν, 27, απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της λίγκας! Με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να χρησιμοποιεί με μέτρο τους Eφηβούς του (που περιμένουν περισσότερες ευκαιρίες στην Α1, πλην όμως τα κορμιά τους δεν είναι ακόμα έτοιμα να…τζαρτζάρονται με άντρες), γίνεται απολύτως κατανοητή η σκέψη απόκτησης κοντού.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τραυματίστηκε την πιο ακατάλληλη στιγμή (πάνω που ο κόουτς άρχισε να μοντάρει το σύνολο), ενώ δεν ξέρουμε πως θα επιστρέψει ο Νίκος Παππάς μετά την επέμβαση στο γόνατο. Την άνοιξη που θα κριθούν οι τίτλοι είναι εύλογο ο προπονητής να επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του φρέσκους τους πυλώνες του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο οι ενισχύσεις ,όμως, καθυστερούν ίσως δούμε σχήματα ανάγκης προκειμένου να πάρουν ανάσες τα παιδιά που τραβούν κουπί μέχρι τώρα, π.χ δεν θα δημιουργούσε έκπληξη αν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς «κατέβαινε» θέση, άλλωστε κι επί Αργύρη Πεδουλάκη ο πρώην άσος του Πανιωνίου εκτελούσε χρέη play maker (!) Θα μπορούσε ο Σάσα Πάβλοβιτς να πάει στο «2» αν κι αυτό είναι συζητήσιμο με τα ποσοστά του Σέρβου στο πρωτάθλημα (μόλις 31%  στα δίποντα και …38% στις βολές).

O Mιχάλης Λούντζης είναι μια ακόμα λύση για τα παιχνίδια ρουτίνας της Α1. Χθες βέβαια αγωνίστηκε μόλις 55΄΄ αλλά ο προπονητής του τον χειρίζεται «προσεκτικά», το ότι έπαιξε εννιά λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Λιθουανούς φανερώνει την εκτίμηση που τρέφει ο Τζόρτζεβιτς στις δυνατότητές του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.