ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς και… τακτική

Ο Κροάτης άσος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κροατίας και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, σήμερα. Φουλ τακτική από τον Στραματσόνι.

Πράνιτς και… τακτική

Ο Πράνιτς θα είναι στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και αν είναι πολύ νωρίς, το πιθανότερο είναι να τον δούμε βασικό.  Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, γεγονός που ανακουφίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Κατά τα λοιπά, στη σημερινή διπλή προπόνηση, το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο και τακτική στο γήπεδο. Το απογευματινό πρόγραμμα είχε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι.

Ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίαζαν ξανά οι διεθνείς Μπεργκ, Αμπέντ, Καρέλης, Νίνης και Χουχούμης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.