ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαλτάκος: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα»

Ο Τάκης Μπαλτάκος, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε στην πρόταση του Μπερτομέου και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Μπαλτάκος: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα» | panathinaikos24.gr

Σε δηλώσεις του στον Ote tv ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει άμεσα την απόφασή του για το μέλλον του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος:

Για την πρόταση: «Mας ζητήθηκε να υπογράψουμε ένα δεκαετές συμβόλαιο, κάτι που είναι μεγάλη δέσμευση για τον σύλλογο και υπάρχει ποινή 10 εκατ. ευρώ αν κάποιος αλλάξει γνώμη και θέλει να σπάσει το συμβόλαιο. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση σε ένα πρωινό. Μιλώ μόνο για τον Παναθηναϊκό, επομένως δεν μπορώ να πω γιατί οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες και ο Ολυμπιακός υπέγραψαν».

Για το πότε θα απαντήσει ο Παναθηναϊκός: «Στο τέλος Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη θα έχουμε πάρει την τελική μας απόφαση».

Για το ποια μπορεί να είναι η εναλλακτική: «Θα είναι κακό για το μπάσκετ, όπως έγινε τη σεζόν 2000/2001, αλλά είναι πιθανό να δούμε τη FIBA να κάνει τη δική της λίγκα .

Για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Το μέλλον θα είναι μια κλειστή λίγκα, όπως το ΝΒΑ. Αυτό είναι προφανές και προς τα εκεί πάνε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν η Euroleague ή η FIBA θα την κάνει αυτή τη λίγκα, αλλά στο τέλος θα υπάρχει μια κλειστή λίγκα, κάτι που θα είναι καταστροφικό για τα εθνικά πρωταθλήματα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close