ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ευχαριστώ για την συμπαράσταση ανυπομονώ να επιστρέφω…»

Όλο τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε μετά την επιτυχημένη επέμβαση που πραγματοποίησε, ευχαρίστησε η Ρία Πατεράκη.

«Ευχαριστώ για την συμπαράσταση ανυπομονώ να επιστρέφω...»

Η νεαρή αθλήτρια θα μείνει εκτός παρκέ για ένα μήνα περίπου και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας από τη νέα χρονιά. Η φόργουορντ του τριφυλλιού ευχαρίστησε μέσω του προφίλ της στο facebook όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Λίγες μέρες μετά την επέμβαση που υποβλήθηκα θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις συμπαίκτριες μου, τους προπονητές μου, τον φυσικοθεραπευτή, τον φροντιστή, τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τους γιατρούς του ομίλου υγεία τόσο για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του χειρουργείου μου και της άμεσης αποκατάστασης μου όσο και για την υποστήριξη τους. Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ για την αγάπη σας και ανυπομονώ να επιστρέψω κοντά σας το συντομότερο δυνατόν»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...