ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Επιθυμούμε διακαώς τη νίκη»

Ο Κάρλος Ζέκα, στις δηλώσεις του στη media day του Παναθηναϊκού, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε για τη μεγάλη επιθυμία που υπάρχει για τη νίκη και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Ζέκα: «Επιθυμούμε διακαώς τη νίκη»
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ήταν εκείνος που πήρε πρώτος το λόγο στη media day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή και τόνισε πως μία ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι, θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα:

 Αισθάνεστε ότι είναι μία τελευταία ευκαιρία να αλλάξετε κάτι για τον τίτλο και αν ναι, αυτό σας προσθέτει έξτρα πίεση;

 «Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό ματς που μας επιτρέπει να μειώσουμε τη διαφορά. Επιθυμούμε διακαώς τη νίκη. Ο σκοπός είναι να νικάμε όλα τα ματς, πόσο μάλλον σε αυτό. Μία νίκη εδώ θα μας βοηθήσει να μειώσουμε τη διαφορά».

 Πόσο θα επηρεάσει το παιχνίδι της ομάδας, η αλλαγή του προπονητή;

«Νομίζω ότι ο προπονητής μπορεί να επηρεάσει με τις ιδέες του. Ο αγώνας θα αρχίσει με τους παίκτες, εμείς είμαστε στο τερέν εμείς αγωνιζόμαστε και πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο προπονητής θα μας επηρεάσει με τις νέες ιδέες του».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Ως αρχηγός, έχεις μιλήσει στους νεοαποκτηθέντες για τη σημασία αυτού του παιχνιδιού;

«Όχι δεν έχω δώσει οδηγίες. Είχα τη δυνατότητα να εξηγήσω πως είναι ένα τέτοιο ματς, πως το ζεις και πόσο σημαντικό είναι. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, όπως κάθε ντέρμπι και όποιος παίζει πρώτη φορά, του είπα να το χαρεί και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι νίκησε, αλλά δε μείωσε τη διαφορά. Ως αρχηγός, τι ζητάς από τους φιλάθλους της ομάδας;

 «Θα ήθελα να καλέσω τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν, να είναι δίπλα από την αρχή ως το τέλος. Ότι συμβαίνει στις κερκίδες, επηρεάζει και το γήπεδο. Θέλω να έρθουν, να μας συμπαρασταθούν και να χαρούν το παιχνίδι.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.