ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Ο Αντρέα Στραματσόνι κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του στη media day, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

Στραματσόνι: «Δεν μπορώ να περιμένω»

Ο Ιταλός τεχνικός, έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που δε μοιάζει με κανένα άλλο, αναφέρθηκε στη διάθεση των παικτών, πριν το μεγάλο ντέρμπι και πρόσθεσε πως όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καλημέρα! Μαθαίνω ελληνικά! Χρειάζομαι χρόνο, όχι μόνο για την ομάδα. Μετά από πέντε ημέρες προπόνησης, δεν μπορώ να πω πολλά διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσίαση. Αυτές τις μέρες βρήκα τους παίκτες με μεγάλη διάθεση να μάθουν τις ιδέες μου και αυτό είναι σημαντικό.

Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι όπως το Ίντερ – Μίλαν που έχω προπονήσει, αλλά μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί το Σάββατο στη Λεωφόρο. Δεν μπορώ να περιμένω. Από τους ανθρώπους γύρω μου αντιλαμβάνομαι το πάθος και τι σημαίνει αυτό το ματς για τη χώρα και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.361 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δε θα είναι ένα ματς όπως τα άλλα. Αυτό είναι λογικό. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτό το ματς. Σε αυτές τις λίγες λέξεις, συμπυκνώνεται η φιλοσοφία μου για αυτό το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.