ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσεθ: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλει ο Σέρχιο Σάντσεθ, που παράλληλα δήλωσε πως δεν έχει να αποδείξει κάτι σε κάποιον.

Σάντσεθ: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι»

Ο Ισπανός αμυντικός, δε θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα της ομάδας για το ντέρμπι του Σαββάτου, προσθέτοντας πως δε χρειάζεται κανέναν για να του εξηγήσει την κρισημότητα του αγώνα.

Τα όσα δήλωσε ο Σέρχιο Σάντσεθ:

Η σεζόν δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Αισθάνεσαι ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω για σένα και την ομάδα;

Θα έλεγα ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Είμαι άλλος ένας παίκτης της ομάδας και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Οι επιτυχίες  είναι συνολικές.

Τι πρέπε να κάνει για να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι; Έχεις εικόνα από τον Ολυμπιακό;

Δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω ούτε τι θα κάνουμε, ούτε το δυνατό σημείο του αντιπάλου. Παίζουμε έναν αγώνα εντός έδρας, με τους φιλάθλους δίπλα μας, ο σκοπός μας είναι να νικήσουμε και δε χρειάζομαι να μου πει κάποιος πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας που θα γίνει μεθαύριο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.