ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Πρασινόμαυρο τρένο!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η εμφατική νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Panathinaikos24/Thinkover την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς χθες η παράσταση «μαγικών» συνεχίστηκε, με εύκολη νίκη επί του SDNA.GR με 6-1.

Πρασινόμαυρο τρένο!

Η ομάδα μας μπήκε παθιασμένα από το πρώτο λεπτό θέλοντας να «κλειδώσει» το ματς από νωρίς – ήθελε να ξεκουραστεί ο Μοιρώτσος που δεν αντέχει και πολύ – και πράγματι τα κατάφερε. Παίζοντας κατά διαστήματα θεαματικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας σωρεία τελικών προσπαθειών, βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται 2-0 και να ελέγχει απόλυτα το ματς.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε, το τρίτο γκολ ήρθε νωρίς και ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Σκόρερ για τους «πρασινόμαυρους» – όταν αξιωθεί ο Δεσύλλας και μας φέρει τις εμφανίσεις, για την ώρα «κίτρινοσαλιαροφόροι»- ήταν οι Δεσύλλας, Μανιός (2), Καραουλάνης, Μοιρώτσος και Κουστέρης.

Η κριτική των παικτών μας

Γιώργος Σπανομανώλης (Τερματοφύλακας): Αφού κατάφερε στην προθέρμανση να δεχτεί ισάριθμα γκολ σε όσα σουτ του έγιναν, ο «σκύλος των γκολποστ» έδωσε απαντήσεις κατά τη διάρκεια του ματς με μια μεγαλειώδη εμφάνιση.

Διονύσης Δεσύλλας (Δεξί μπακ-χαφ-φορ, γενικά δεξί): Στυλ αέρινο, αυτοκρατορικό και με εκτελεστική δεινότητα που μας θύμισε Βαγγέλη Μάντζιο. Καθοριστική η συμβολή του στη μεγάλη νίκη καθώς ήταν το δικό του γκολ που άνοιξε τον δρόμο.

Πάνος Φραγκουλάκης (o «δε θέλω να παίξω αριστερά»): Με ανεξάντλητες δυνάμεις και πνευμόνια που θα ζήλευαν μαραθωνοδρόμοι, ήταν εκείνος που τόλμησε να μαρκάρει τον κατά τουλάχιστον 60-70 εκατοστά ψηλότερο του, Θανάση Ασπρούλια, στις στημένες φάσεις των αντιπάλων.

Παύλος Κουστέρης (Ο εγκέφαλος): Έκοβε, έραβε, μοίραζε, έδινε οδηγίες και λύσεις στις λιγοστές επισκέψεις των αντιπάλων στην άμυνα μας. Ένας πραγματικός αρχηγός στα μετόπισθεν.

Θάνος Νικολογιάννης ( Ο ογκόλιθος στην άμυνα): Όταν είσαι επιθετικός και θες να σκοράρεις απέναντι στο ThinkOver/Panathinaikos24, οι φαντασιώσεις σου τελειώνουν όταν συναντάς στην άμυνα τον Θάνο Νικολογιάννη. Βράχος.

Σωκράτης Μπάκας (Το πολυεργαλείο): Παίζοντας τουλάχιστον επτά-οκτώ διαφορετικές θέσεις κατά τη διάρκεια του ματς, έδωσε σημαντικές ανάσες και λύσεις όταν τις χρειάστηκε η ομάδα. Για ακόμα έναν αγώνα καθοριστικός.

Μάριος Μανιός ( Η ποιότητα στο κέντρο): Υπάρχουν δύο τρόποι για να επιτεθείς: Ο ένας είναι να περάσει η μπάλα από τα πόδια του Μάριου. Ο άλλος είναι ο λάθος.

Πάνος Καραουλάνης ( O σουτέρ): Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας σκόραρε εκ νέου χθες και παραμένει ψηλά στον σχετικό πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης. Ο «άνθρωπος-γκολ», έσπασε ένα ασύλληπτο ρεκόρ χθες καθώς αγωνίστηκε για περίπου 60 λεπτά καταφέρνοντας να αλλάξει δύο μόνο πάσες, η μία από το ένα πόδι του στο άλλο και μία ακόμα όπου του έφυγε το κοντρόλ και κατά λάθος η μπάλα κατέληξε σε συμπαίκτη του.

Χρήστος Σταυρακάκης ( Ο πανταχού παρών): Μπορεί να μη σκόραρε χθες αλλά για ακόμα ένα ματς ήταν εκεί και ήταν παντού. Σε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας είχε συμβολή και παρά την αστοχία του, δημιούργησε για τους υπολοίπους σωρεία ευκαιριών.

Βασίλης Μοιρώτσος ( El Capitan): Ο σωστός ο άντρας ο παλιομοδίτης ο αρχηγός το κάνει 4-0 το ματσάκι και πάει για ντουζ. Ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής, ο άνθρωπος Βασίλης Μοιρώτσος κάνει συντήρηση δυνάμεων για τα play-off της διοργάνωσης (άνοιξη-καλοκαίρι 2016) και ξέρει πότε είναι η στιγμή να αφήσει τα «παιδιά» του να «τελειώσουν» την δουλειά. Για ακόμα μια φορά καθοριστικός.

Το καφενείο των φιλάθλων

Μια ακόμα κακή παράδοση κατάφερε κι έσπασε χθες η ομάδα μας καθώς ήταν η πρώτη νίκη παρουσία γυναικών στην εξέδρα. Η Ζέτα και η Νότα ήταν εκεί να μοιραστούν τα «πλάνα» τους για την αναμέτρηση με το Σταύρο Jose Χονδροθύμιο, πλάνα που οδήγησαν στο θρίαμβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα VIP του σταδίου βρέθηκαν scouters από άλλες ομάδες (συγκεκριμένα μία ομάδα, αυτή του ΣΠΟΡ FM) που θέλησαν να μας κατασκοπεύσουν ενόψει της μεταξύ μας αναμέτρησης του δευτέρου γύρου. Τα γατάκια δεν ήξεραν ότι χθες δεν παίξαμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για να τους μπερδέψουμε…

* Ευχαριστούμε θερμά το «Eleonas Football Club» για την φιλοξενία και τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ