ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να μειώσουμε την απόσταση»

Ως μία μεγάλη ευκαιρία για να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή, βλέπει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Τάσος Λαγός.

Λαγός: «Να μειώσουμε την απόσταση»

Ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού», τόνισε αρχικά πως η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε καλό στην ομάδα και στο νέο προπονητή, πριν αναφερθεί στη μεγάλη ευκαιρία που έχει ο Παναθηναϊκός, για να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού:

 «Να ευχαριστήσω κι εγώ τον ΟΠΑΠ που μας βοηθάει. Δεν το βλέπουμε σαν τελευταία ευκαιρία αλλά σαν ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά. Έχουμε πολλά ματς αλλά αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό για να μειώσουμε την απόσταση.

Σίγουρα η διακοπή μας βοήθησε αρκετά, δουλέψαμε περισσότερο με το νέο προπονητή, πάνω σε αυτά που θέλει να δει στο πρώτο παιχνίδι. Όλοι προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτά που μας ζητάει και να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.