ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με δυο τοξότες στην Κάρυστο ο Παναθηναϊκός

Το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού, θα εκπροσωπηθεί από τους αθλητές Στέλιο Περιστέρη και Χριστιάνα Τσιάκα στην Κάρυστο στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015.

Με δυο τοξότες στην Κάρυστο ο Παναθηναϊκός

Με τους αθλητές Στέλιο Περιστέρη και Χριστιάνα Τσιάκα στην κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου Β’ θα αγωνιστεί η ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. στην Κάρυστο,  το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 2015.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με το Δήμο Καρύστου και τον Ναυτικό Όμιλο Καρύστου και είναι αγώνας Τοξοβολίας Α΄& Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων & κλειστού χώρου 2Χ15μ. ηλικιακών κατηγοριών Παμπαίδων Β΄ – Πανκορασίδων Β΄ ολυμπιακού & σύνθετου τόξου, και θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρύστου «Π. Μώρος».

Προπονητής της ομάδας Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.