ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Ευχαριστούμε Γιάννη, καλως ήρθες “Στράμα” »

Ο σύνδεσμος της Θύρας 13 στα Πετράλωνα, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τον Γιάννη Αναστασίου για την προσφορά του στο σύλλογο και ευχήθηκε στο νέο προπονητή καλή επιτυχία.

«Ευχαριστούμε Γιάννη, καλως ήρθες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 Πετραλώνων:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κατ’ αρχάς τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου για την συνεισφορά του στον σύλλογο. Ανέλαβε την ομάδα ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας και δημιούργησε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Θέλουμε επίσης να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή Αντρέα Στραματσόνι, ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή δουλειά του προκατόχου του και να φέρει στην ομάδα τον αέρα ανανέωσης που φάνηκε ότι χρειαζότανε.

Τέλος πρέπει να επισημάνουμε για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά ότι δεν έχουμε καμία σελίδα (επίσημη ή ανεπίσημη) στο διαδίκτυο αλλά ούτε και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαστε ενεργά μέλη της ενιαίας Θύρας 13 και τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σε όλα τα επίπεδα που μας έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Εκ του Δ.Σ του συνδέσμου. Underground Πετράλωνα Θύρα 13».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ