ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καταλήγει σε Κότον (vids)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μπράις Κότον είναι ο point guard, τον οποίο έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται μέχρι αύριο.

Καταλήγει σε Κότον (vids)

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να καταλήγει στον «κοντό», που έψαχνε, με τον Μπράις Κότον να βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πολύ κοντά στο να υπογράψει στον «εξάστερο».

Οι «πράσινοι» εδώ και μέρες, «χτενίζουν» την αγορά, προκειμένου να κάνουν μία ακόμα προσθήκη, στην περιφερειακή τους γραμμή, με τον Μπράις Κότον, να αποτελεί όπως όλα δείχνουν την τελική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς και των συνεργατών του.

Ο 23χρονος Αμερικανός (1,85), αγωνίζεται στο NBDL και τους Όστιν Σπερς, θυγατρική ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ έχει παίξει και στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των  Γιούτα Τζαζ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.750 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις σεζόν 2010-2014, τις «πέρασε» στο κολέγιο Providence, με 5,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 130 ματς. Εν συνεχεία μετακόμισε στους «Λιμνανθρώπους», αγωνιζόμενος σε 15 παιχνίδια (5,3 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 10′ μ.ο. συμμετοχής).

Ο Κότον είναι ταχύτατος, με καλά ποσοστά από μέση και μακρινή απόσταση, ενώ μπορεί με τα γρήγορα του πόδια να κάνει drives και είτε να τελειώσει φάσεις μόνος του, είτε να πασάρει προς τα έξω.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, ο Κότον βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, με την συμφωνία να ανακοινώνεται ίσως και απόψε το βράδυ, η το αργότερο μέχρι αύριο. Στο τριφύλλι, ωστόσο παρακολουθούν και άλλους παίκτες, σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η υπόθεση του Αμερικάνου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.