ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πείραμα των «seven fouters» τσουλάει…

Αλληλοσυμπληρώνονται τα «θηρία» Ραντούλιτσα, Παπαγιάννης, Κούζμιτς.

Το πείραμα των «seven fouters» τσουλάει…

Το καλοκαίρι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πρωτοτύπησε επιλέγοντας να κοιτάξει στην αγορά για ψηλούς «δεινόσαυρους» αντί για mobile σέντερ των οποίων η μόδα (Μάικ Μπατίστ, Ντάριλ Μίντλετον) ξεκίνησε στην Αθήνα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Έχοντας τρεις «seven footers» (δηλαδή παίκτες άνω του 2,13μ.) ο κόουτς έδειξε ν’ αρκείται στα συμπληρώματα Γκιστ, Φώτση για γρηγορότερα πόδια και μεγαλύτερη έκρηξη. Ως τώρα το πείραμα τσουλά, Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Παπαγιάννης «σκεπάζουν» τα καλάθια.

Η πρόθεση της διοίκησης να προσφέρει στον προπονητή άλλο ένα ψηλό αποσκοπεί να έχει ο Τζόρτζεβιτς πληρέστατο ρόστερ όταν ξεκινήσουν τα ζόρια! Σημειολογικά, πάντως, συγκέντρωση τόσων μεγάλων κορμιών στον Παναθηναϊκό είχαμε να δούμε από τη σεζόν 2000-2001 όταν στο ρόστερ υπήρχαν Ζέλικο Ρέμπρατσα (2,13μ.), Πάτρικ Μπερκ (2,11μ.) Ανδρέας Γλυνιαδάκης (2,16μ.), αν κι ο Χανιώτης δεν είχε ενεργό ρόλο.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα παίζουν όλοι, με τον 18χρονο άσο να έχει ρόλο στην Α1 όπου οι αριθμοί όλων των «θηρίων» είναι άριστοι. Ο Ραντούλιτσα (13.6 πόντοι μ.ό) έχει 95% στις βολές και 65% στα δίποντα, ο Κούζμιτς (7.6 π.) 73% στις βολές, 65% εντός παιδιάς και «Παπ» (5.5 π.), 67% βολές-72% στα δίποντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.