ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

H Κουτουξίδου MVP της 5ης αγωνιστικής

Η Νικολέτα Κουτουξίδου ήταν εξαιρετική στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ και δικαιολογημένα αναδείχτηκε η ΜVP της πέμπτης αγωνιστικής για την Α1 βόλεϊ γυναικών.

H Κουτουξίδου MVP της 5ης αγωνιστικής

To βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών κατέκτησε η Νικολέτα Κουτουξίδου.

Η έμπειρη πασαδόρος του  «τριφυλλιού», παρουσιάζοντας εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, οδήγησε την ομάδα στην επικράτηση επί των  «κιτρινόμαυρων» με 3-2 σετ.  ντέρμπι της ημέρας κόντρα στο κλειστό της  Κυψέλης.

Συγκεκριμένα, στην  αναμέτρηση σημείωσε 3 πόντους (2/4 επιθέσεις, 1 άσο), αλλά κυρίως βοήθησε τις  συμπαίκτριες της, μοιράζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριές μου, διότι θεωρώ ότι ήταν μια ομαδική προσπάθεια που είχε ως αποτέλεσμα να πάρω τον τίτλο της MVP, ο οποίος πιστεύω ότι ανήκει σε όλες μας».

Για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ: «Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ, εφαρμόζοντας ακριβώς το πλάνο που σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα, στο τρίτο σετ επήλθε χαλάρωση στην ομάδα, κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε πολύ, ώστε να διατηρούμε σταθερή την καλή μας απόδοση κατά τη διάρκεια των αγώνων και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα.

Στη συνέχεια, ο αντίπαλος ανέβασε ρυθμό και μας πίεσε, καταφέρνοντας να πάρει τα δύο επόμενα σετ. Εν τέλει, ανασυνταχτήκαμε, λειτούργησαν τα δυνατά μας στοιχεία, είμαστε η καλύτερη ομάδα και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη εύκολα στο τάι μπρέικ».

Για τις φετινές προσδοκίες: «Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι εφικτός, από τη στιγμή που η ομάδα ενισχύθηκε, ώστε να πετύχει κάτι καλύτερο, σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Πιστεύω ότι, όταν καταφέρουμε να δέσουμε απόλυτα ο περυσινός κορμός με τις μεταγραφές, θα πετύχουμε πολλά ως σύνολο. Πέρυσι, φτάσαμε στους τελικούς, άρα φέτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φαινομενικά, πρόκειται για ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων’με πέντε-έξι ομάδες να ξεχωρίζουν σε δυναμική από τις υπόλοιπες. Ωστόσο, θεωρώ ότι μπορούν να συμβούν κάποιες εκπλήξεις και είναι πολύ πιθανό, αν το φαβορί σε μία αναμέτρηση βρεθεί σε κακή ημέρα αγωνιστικά, να ηττηθεί από μια υποδεέστερη ομάδα. Αναμένουμε συναρπαστική τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...