Ερασιτέχνης

Μιχαλαριάς: «Ενωμένος ο Παναθηναϊκός»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, σε δηλώσεις του στα εγκαίνια του Pao Shop τόνισε ότι μέσα απ' αυτές τις κινήσεις φαίνεται η ενότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς σε δηλώσεις του στα εγκαίνια του PAO Shop αναφέρθηκε στην σημασία αυτής της συνεργασίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτές οι κινήσεις είναι σημαντικές για την ομοιογένεια ενός συλλόγου. Μέσα από αυτές τις κινήσεις καταλαβαίνει κανείς το δέσιμο που έχει ο Ερασιτέχνης τόσο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και με το ποδόσφαιρο. Αυτές οι εκδηλώσεις ότι δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα και είναι αυτό που λέμε «το ένα χέρι νίβει το άλλο». Εδώ πέρα ο Αθλητικός όμιλος δίνει ένα χώρο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο PAO Shop από όπου θα μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να προμηθεύετε τα ρούχα της πιο πετυχημένης ομάδας του Ελληνικού αθλητισμού».

Για το αν χτυπά η καρδιά του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας: «Σαφώς το μπάσκετ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από τον «Τάφο του Ινδού» ή τώρα «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο Παύλος Γιαννακόπουλος από εδώ ξεκίνησε να φτιάχνει αυτή την ομάδα που έχει τόσα Ευρωπαϊκά αλλά και τόσους εγχώριους τίτλους».

Exit mobile version