ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φόβοι για θλάση ο Βέμερ!

Ένα μήνα εκτός αγωνιστής δράσης -όπως όλα δείχνουν- θα τεθεί ο Γενς Βέμερ, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι απλό τράβηγμα, αλλά θλάση. Ποιες θα είναι οι επιλογές Στραματσόνι ενόψει Ολυμπιακού.

Φόβοι για θλάση ο Βέμερ!

Δεν είναι καλά τα νέα για τον Γενς Βέμερ, καθώς η θλάση που υπέστη θα τον αφήσει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, με τον Στραματσόνι να ψάχνει για… λύση.

Ο Γερμανός δεξιός μπακ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. με την πρώτη ενημέρωση να κάνει λόγο για τράβηγμα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν  πρόκειται για θλάση στο δικέφαλο και μάλιστα βαριάς μορφής, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης περίπου για  μήνα.  Κάτι που σημαίνει, πως η επιστροφή του υπολογίζεται για  τέλη του 2015 ή τις αρχές του 2016.

Τώρα όσον αφορά από ποιον θα καλυφθεί το δεξιό άκρο της άμυνας, ο Ιταλός προπονητής δεν έχει πολλές επιλογές. Κλασικός μπακ είναι μόνο ο Μαρινάκης, ενώ τη θέση μπορούν να καλύψουν και το έχουν κάνει κατά το παρελθόν οι Τριανταφυλλόπουλος και Σάντσεθ,, με τον τελευταίο να υπολογίζεται  για το κέντρο άμυνας δίπλα από τον Ταυλαρίδη ελλείψει και του Τελάντερ. Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μπούρμπος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Στράμα» συνεχίζει να κρατάει… κλειστά τα χαρτιά τους ενόψει του ντέρμπι, καθώς  χθες επέστρεψαν στη βάση τους οι Μπεργκ, Αμπέντ, Νίνης και Καρέλης.  Από εκεί και πέρα, πολλές σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα έχουν οι Στιλ, Νάνο, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Ζέκα, Καρέλης και Μπεργκ, ενώ είναι πιθανό να δούμε στο δίδυμο του άξονα τους Λαγό και Κουτρουμπή.  Επίσης, θέση διεκδικούν και  οι Ατζαγκούν, Αμπέντ και Πράνιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...